Notify Message
Forums
Page 1
Search
#7012282 Nov 21, 2012 at 08:44 PM
2 Posts
Tjebba!

IRL

Axel är namnet, 25 är åldern, Östersund är min hemstad.
Jobbar som taxichaffis(lol rite?). Jävligt cp störda tider jobbar jag(Vi snackar 05.00-20.00 eller 23.00-08.00 ibland). Men är alltid tillgänglig ons och tor och 99% av tiden söndagar.
Jag har väldigt konstig humor och gillar när saker brinner. Utöver det är jag väldigt tävlingsinriktad när det handlar om saker jag är bra på, som att dipsa i wow t.ex. Vill alltid vara bäst. Dock vet jag att det inte alltid går när man spelar krigare i början av en expansion, men min bästa worldrank är 32. Här kan ni se alla mina rankings

Gubb'n

Spelar DPS krigare, lika bra på alla specs, gillar arms mest. Glyps och talents byter plats efter fight o.s.v.
-----> ARMORY <-------
Profs är JC/BS.
Har spelat klassen sen vanilla så jag vet hur allt ska gemmas, enchantas, reforgas. Bara att kolla armoryn och fråga ifall det är nåt ni undrar över.

Guildhistoria och raiderfarenhet genom expansionerna

Ska vara kortfattad om min guildhistoria, den är väldigt lång.
Vanilla: Massa guilder, mest nämnvärda är Goes Berserk som jag clearade MC/BWL/AQ(ja alla)/Spiderwing+Instructor i Naxx med.
TBC: Massa guilder, mest nämnvärda är nog Morningcrew som jag clearade allt med. Har dock aldrig satt min fot i Sunwell, hade min enda "wow-paus" då.
WOTLK: Massa guilder här med, många av dom mina egna projekt med IRL polare som kommer och går som dom vill. Mest nämnvärda guild är väl Fuzzy Tentacles och Laid Back. ALLT clearat med diverse guilds.
Cata: Inga nämnvärda guilder i denna expansion faktiskt. 80% av allt skedde i 10 man med IRL polare. Hela t13 HC utom nef, 6/7 Firelands HC och 8/8 DS HC.
Mists: Började som hardcore IRL guild på Jaednar. Hade 4 pers som var mycket bättre än dom andra och kände oss nedtryckta av deras scrubness. Så vi miggade hit till shattered hand och joinade en polares IRL guild med hopp om bättre raids. Istället blev det färre raids. Vi har försökt rekrytera ända sen vi kom hit men hittils har det inte dykt upp någe bra rekryts. Så vi bestämde oss för att gå separata vägar innan vi helt tappar fotfäste i denna expansion.

Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva tyvärr. Om det ser knapert ut så är det helt enkelt för att jag inte tänkte på det, och inte för att jag gjorde applyen på 2 min.

Varför mig?

Skulle väldigt gärna spela med er grabbar. Ni satsar kvalitet före kvantitet och det passar mig perfekt. Och ni gör rätt i att ta in mig eftersom min enda ambition i wow, och det jag är bäst på, är att progressraida. Och sen kunna vara med polare då och då samtidigt som jag har ett heltidsjobb låter ju awesome :)

Tack på förhand//Axel
+0
#7012557 Nov 21, 2012 at 10:00 PM
Officers
5 Posts
Ser bra ut. Vi ska diskutera lite över nästkommande dagarna, men jag har en fråga. If push comes to shove kan du lira tank om det blir så att jag eller Nyman inte kan spela någon dag? Detta är inget som skulle hända ofta, men det kan hända.
+0
#7012669 Nov 21, 2012 at 10:27 PM
2 Posts
Klart man kan tanka. Tankat 50% av tiden hittils eftersom good tanks, is a rarity. Skippar helsst men vafan i 10-man ska man va flexibel, and i am.
Har för övrigt dugligt tank gear också, loggade ut i det nu.
+0
#7020367 Nov 23, 2012 at 11:11 PM
GM
4 Posts
Skriv till mig när du är online =)
+0
Page 1